Nieuwe onderdelen

In onze winkel vind je onderdelen van diverse fabrikanten en groothandels waar wij zelf direct onze nieuwe onderdelen inkopen.  

We proberen altijd om zoveel mogelijk "tussenhandel" te voorkomen. 

Daardoor zijn we de beste en de goedkoopste leverancier van kwaliteitsonderdelen!

De nieuwe onderdelen die 2CV Outlet verkoopt zijn door ons getest en voldoen van zeer goed tot uitstekend. Mocht dat niet het geval zijn dan nemen we deze artikelen niet in ons assortiment op. Een hoge prijs is absoluut nog geen garantie voor hoge kwaliteit, daarom testen we elk onderdeel vooraf.

Door de toenemende populariteit van de eend komen er veel leveranciers bij, deze nieuwe leveranciers delen niet altijd de passie die wij hebben voor het "verschijnsel Deux Chevaux", maar hebben andere motieven om zoveel mogelijk te verkopen....

2CV Outlet is gedreven door passie en liefde voor de 2CV en niet door louter commerciële motieven.

Dus "try us and find out".

 

Tevens ontwikkelt 2CV Outlet onderdelen in eigen beheer.  Dit zijn onderdelen die, of nog niet op de markt zijn, of het zijn onderdelen waarvan 2CV Outlet de kwaliteit drastisch heeft verbeterd ten opzichte van wat nu op de markt is.

Op dit moment zijn er diverse onderdelen in ontwikkeling. Op de pagina nieuws en op Facebook zullen we kenbaar maken indien de onderdelen leverbaar zijn.

 

Service / hulp bij montage

2CV Outlet kan je altijd ondersteunen met advies èn montage van de door jou aangekochte onderdelen. Als je bij 2CV Outlet een dak voor je eend koopt monteren wij dat, bijvoorbeeld, altijd gratis!

Indien de gelegenheid het toelaat (als er niet te veel wachtende klanten zijn) zullen we je altijd helpen en/of adviseren bij de montage van de door jou aangeschafte onderdelen.

Eigenlijk noemen we dat niet eens service, het is voor ons gewoon normaal dat we iedereen met een eend helpen.

Dát is de passie die wij hebben.

 


Verschillende leveranciers

2CV Outlet is een zelfstandige onderneming, vrij om bij elke leverancier materialen in te kopen. Dat doen we dus ook!

We kunnen altijd kiezen welke fabrikant of leverancier de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs biedt.

Daardoor zijn we de beste en de goedkoopste leverancier van kwaliteitsonderdelen!